Thursday, March 16, 2017

FIDESZ TANÁCSÜLÉS - 1989. NOVEMBER 11-ÉN

18. oldalon:

A FIDESZ Tanácsa november 11-én tartotta ülését a Rajk László Szakkollégiumban. A meghívók késve érkeztek el a küldöttekhez, de a tagság több mint 50 százalékát képviselték.

1. Első napirendi pontként Deutsch Tamás tájékoztatta a megjelenteket a FIDESZ pénzügyi helyzetéről. Jelenleg három bankszámlánk van, az egyiken 32 ezer, a másikon 49 ezer, a harmadikon pedig 699 ezer forinttal, Az első a FIDESZ Hírek maradék pénze, a második a tagdíjakból befolyt összeg, a harmadik a Soros Alapítvány támogatása az irodahálózat felépítésére, és fenntartására. December végéig a könyvelőink elkészítik a hiteles főkönyvet.

Deutsch Tamás ezután kiemelte, hogy a tagdíjbetizetésekből elképesztően csekély összeg folyt be. Propaganda-munkát csak ebből lehet végezni, ezért felkéri a tagságot, hogy fizessen.
From: FIDESZ-PRESSZ, a Fiatal Demokratak Szövetségének belső tájékoztatója, 1989. november 28. 21. szám Ára: 18 ft. ("E szám munkatársai voltak: Goldmann Márta, Gyürk Dorottya, Hegedűs István, Lajtai Szilvia, Mátrai Julianna, Rózsa Gábor, Várdi Kati")




No comments: